Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.analogexpo.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

Analogexpo.com  isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, ANALOGEXPO.COM isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

 

Utilizarea magazinului

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.analogexpo.com (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea ANALOGEXPO.COM, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit ANALOGEXPO.COM nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga ANALOGEXPO.COM la nicio actiune.

Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre ANALOGEXPO.COM pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare.

Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii ANALOGEXPO.COM

Pentru motive justificate, ANALOGEXPO.COM isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel ANALOGEXPO.COM Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta la +4 0742.102.445 sau prin email: elekeskaroly@gmail.com

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site.

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului  www.analogexpo.com este proprietatea ANALOGEXPO.COM si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul scris al ANALOGEXPO.COM a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.